espa banner
Regina Mare Hotel info@reginamare.com.gr / +30 23510 61035

ΟΔΗΓΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Αγαπητέ επισκέπτη,

Καλωσορίσατε στο ξενοδοχεία REGINA MARE, στην πανέμορφη Παραλία Κατερίνης, την πρωτεύουσα της Ολυμπιακής Ριβιέρας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας κατά την διάρκεια της διαμονή σας, αυτός ο κατάλογος σας δίνει μια εμπεριστατωμένη εικόνα για όλες τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες που διαθέτει το ξενοδοχείο μας. Για επιπλέον ερωτήσεις ή διευκρινήσεις παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την Υποδοχή.

Όλοι εμείς, η διεύθυνση και το προσωπικό του  ξενοδοχείου REGINA MARE είμαστε εδώ για να κάνουμε τη διαμονή σας ευχάριστη και  άνετη και τις διακοπές σας μια αξέχαστη και μοναδική εμπειρία.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

 

ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Ισόγειο

Υποδοχή, χώρος αναμονής, Καφέ- Μπάρ, εστιατόριο πρωινού και γευμάτων, γωνιά Ίντερνετ και χώρος προβολής TV.

1ος  Όροφος        

Δωμάτια: 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 114, 115, 116, 117, 118

2ος  Όροφος

Δωμάτια:   201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220

3ος  Όροφος

Δωμάτια: 301, 302, 303, 304, 305, 306, 307, 308, 309, 310, 311, 312, 314, 315, 316, 317, 318, 319, 320

 

 ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙ 24 ΩΡΕΣ  –  ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟ  0

Το ξενοδοχείο μας έχει ανοιχτή υποδοχή επί 24ώρες. Επίσης διαθέτει εσωτερική ή εξωτερική τηλεφωνική πρόσβαση επί 24 ώρες καθώς και υπηρεσία αφύπνισης.

Για να καλέσετε από δωμάτιο σε δωμάτιο καλείτε κατευθείαν τον αριθμό του δωματίου που επιθυμείτε να μιλήσετε.

Για εξωτερική γραμμή επιλέγετε το 9, ακούτε τον ήχο της ελεύθερης γραμμής και ακολούθως επιλέγετε τον αριθμό που επιθυμείτε.

ΑΦΙΞΗ

Η καθορισμένη ώρα άφιξης είναι στις 14:00   Η άφιξη μπορεί να γίνει και νωρίτερα ανάλογα με την κατάσταση του δωματίου σε συνεννόηση με την υποδοχή.

ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Τα κλασικού τύπου   δωμάτια του ξενοδοχείου Regina Mare, από  18-22 τ.μ.  σας φιλοξενούν με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Διατίθενται για χρήση μονόκλινη και περιλαμβάνουν 2 μονά ή ένα διπλό κρεβάτι, για δίκλινη χρήση και περιλαμβάνουν 2 μονά ή ένα διπλό κρεβάτι, καθώς και για τρίκλινη χρήση και περιλαμβάνουν ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι ή τρία μονά  κρεβάτια.

Όλα τα δωμάτια έχουν φυσικό φωτισμό και μπαλκόνι  και παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις για τη διαμονή σας,  όπως αυτοελεγχόμενο κλιματισμό, τηλεόραση με δορυφορικά προγράμματα, χρηματοκιβώτιο ασφαλείας, δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο (Wi-Fi), τηλεφωνική γραμμή  . Όλα τα  δωμάτια κλασικού τύπου, διαθέτουν φυσικό φωτισμό και μπαλκόνι.

 ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ (Premium) ΔΩΜΑΤΙΑ

Τα αναβαθμισμένα  δωμάτια του ξενοδοχείου Regina Mare, από 18-24 τ.μ, είναι ολοκαίνουρια με σύγχρονη διακόσμηση, αφού κατασκευαστήκαν το 2020. Διατίθενται για χρήση μονόκλινη και περιλαμβάνουν 2 μονά ή  ένα διπλό κρεβάτι, για δίκλινη χρήση και περιλαμβάνουν 2 μονά ή ένα διπλό κρεβάτι, καθώς και για τρίκλινη χρήση και περιλαμβάνουν ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι ή τρία μονά  κρεβάτια.

Κάθε Premium  δωμάτιο του  ξενοδοχείου Regina Mare έχει φυσικό φωτισμό και μπαλκόνι.   Παρέχουν αυτοελεγχόμενο κλιματισμό, Mini ψυγείο, επίπεδη τηλεόραση  με ελληνικά και δορυφορικά κανάλια, ηλεκτρονική κλειδαριά πόρτας & αναγνώριση δωματίου, χρηματοκιβώτιο ασφαλείας, ασύρματη πρόσβαση στο internet (Wi-Fi), δωρεάν παροχή, Ψηφιακή τηλεφωνική γραμμή   Παρέχονται επίσης, πιστολάκι μαλλιών,  μπουρνούζια, παντόφλες, ηλεκτρικό σίδερο και σιδερώστρα.

 ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ (Premium connecting) ΔΩΜΑΤΙΑ    

Τα αναβαθμισμένα συνεχόμενα δωμάτια του ξενοδοχείου Regina Mare, από 18-24 τ.μ έκαστο, είναι ολοκαίνουρια δωμάτια τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους με εσωτερική πόρτα, ωστόσο διαθέτουν δυο εισόδους, δυο μπαλκόνια και δυο μπαλκονόπορτες. Κατασκευαστήκαν το 2020 και παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και μοντέρνα διακόσμηση. Είναι ιδανικά για οικογένειες με παιδιά αλλά και για ενήλικες και μπορούν να φιλοξενήσουν από 4 έως 6 άτομα, αφού περιλαμβάνουν από 2-3 κρεβάτια, κάθε δωμάτιο.

Όλα τα αναβαθμισμένα συνεχόμενα δωμάτια  του  ξενοδοχείου Regina Mare έχουν φυσικό φωτισμό και μπαλκόνι.  Παρέχουν αυτοελεγχόμενο κλιματισμό, Mini ψυγείο,  επίπεδη τηλεόραση με ελληνικά και δορυφορικά κανάλια, ηλεκτρονική κλειδαριά πόρτας & αναγνώριση δωματίου, χρηματοκιβώτιο ασφαλείας, ασύρματη πρόσβαση στο internet (Wi-Fi), δωρεάν παροχή, ψηφιακή τηλεφωνική γραμμή.  Παρέχονται επίσης, πιστολάκι μαλλιών, μπουρνούζια, παντόφλες, ηλεκτρικό σίδερο και σιδερώστρα.

 SUPERIOR ΔΩΜΑΤΙΑ

Τα Superior δωμάτια του ξενοδοχείου Regina Mare, έκτασης 26 τ.μ, με μοντέρνα κατασκευή και σύγχρονη διακόσμηση αποτελούν την τέλεια επιλογή για τις διακοπές σας.  Αποτελούνται από έναν ενιαίο χώρο, ο οποίος χωρίζεται με κολώνες και  διαθέτει ένα καθιστικό και ένα χώρο- υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και παρέχουν αυτοελεγχόμενο κλιματισμό, Mini ψυγείο, παντόφλες, μπουρνούζια, μπάνιο με ντουζιέρα και Jacuzzi, καναπέ και τραπεζάκι καθιστικού.

Eπιπλέον διαθέτουν, τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, με ελληνικά και δορυφορικά προγράμματα, χρηματοκιβώτιο ασφαλείας σε διαστάσεις netbook, ασύρματη πρόσβαση στο διαδυκτιο (Wi-Fi), δωρεάν παροχή, Ψηφιακή τηλεφωνική γραμμή. Τα Superior δωμάτια του ξενοδοχείου μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα.

 JUNIOR ΣΟΥΙΤΕΣ  

Οι δυο σύγχρονες Junior σουίτες του ξενοδοχείου Regina Mare, έκτασης 28 τ.μ. παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις μίας  αξέχαστης διαμονής. Αποτελούνται από ένα καθιστικό και ένα υπνοδωμάτιο και παρέχουν αυτοελεγχόμενο κλιματισμό ή θέρμανση, Mini ψυγείο,  γραφείο εργασίας,  παντόφλες, μπουρνούζια, πιστολάκι μαλλιών, μπάνιο με μπανιέρα και Jacuzzi, καναπέ και τραπεζάκι καθιστικού.

Επιπλέον διαθέτουν, ενιαίο μπαλκόνι με ξεχωριστές μπαλκονόπορτες, δυο τηλεοράσεις με δορυφορικά προγράμματα, χρηματοκιβώτιο ασφαλείας σε διαστάσεις netbook, ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο (Wi-Fi), δωρεάν παροχή, Ψηφιακή τηλεφωνική γραμμή.  Οι  Junior σουίτες του ξενοδοχείου μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα.

ΠΡΩΙΝΟ ΓΕΥΜΑ

Το πρωινό σερβίρεται στην αίθουσα πρωινού. Η καθορισμένη διάρκεια σερβιρίσματος, άνω των 3 ωρών, είναι  07:00 – 10:15.  Υπάρχει δυνατότητα πρωινού στο δωμάτιο με επιπλέον χρέωση, απευθυνθείτε στη ρεσεψιόν. Η τιμή είναι EUR 7,00  ανά άτομο. Μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες σε ειδικές συσκευασίες πρωινό εφόσον ζητηθεί.

Δυνατότητα παροχής πρωινού νωρίς, κατόπιν ζήτησης.

 

 ΠΑΡΟΧΗ ΦΑΓΗΤΟΥ

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει εστιατόριο υψηλού επιπέδου με σύγχρονη διακόσμηση, καθώς και εξωτερικό χώρο- βεράντα,  στο ισόγειο του ξενοδοχείου, με χρέωση 10,00€ ανά άτομο. Σερβιρεται μεσημεριανό υπό μορφή ala carte και βραδινό σε μπουφέ καθώς και ala carte.

 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:  Παρακαλούμε να λάβετε υπ’ όψιν ότι η ασφάλεια τροφίμων και οι κανονισμοί υγιεινής απαγορεύουν την μεταφορά τροφίμων από το εστιατόριο του ξενοδοχείου προς τα δωμάτια ή εκτός αυτού.

 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

Rοοm service:  08:00 – 23:00  15 ώρες.

 

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Τα δωμάτια καθαρίζονται και τακτοποιούνται καθημερινά έως τις 15:00   Οι πετσέτες αλλάζουν κάθε 2 ημέρες και τα κλινοσκεπάσματα κάθε 3 ημέρες. Εάν χρειάζεστε επιπλέον πετσέτα, επιπλέον μαξιλάρι ή σιδερώστρα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε. Για επιπλέον υπηρεσίες καθαρισμού, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με την Υποδοχή.

ΔΩΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ

Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι για μη καπνιστές. Επομένως, σας εφιστούμε την προσοχή να μην καπνίζετε μέσα στο δωμάτιο παρά μόνο στο μπαλκόνι σας.

ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Παρακαλούνται θερμά οι πελάτες να μην χρησιμοποιούν τις λευκές πετσέτες μπάνιου του ξενοδοχείου στην παραλία. Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση απώλειας τους θα πρέπει να καταβάλλετε το σχετικό αντίτιμο.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ & ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα κλιματισμό για την άνεσή σας. Χρησιμοποιήστε το remote control για να ρυθμίσετε τον κλιματισμό.  Εάν χρειάζεστε βοήθεια ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με το σύστημα παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υποδοχή μας για βοήθεια.

 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Θα πρέπει να έχετε κλειστή την μπαλκονόπορτα του δωματίου σας για να λειτουργήσει  το A/C

 ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ

Αν δεν θέλετε να λάβετε τηλεφωνικές κλήσεις, ενημερώστε την υποδοχή. Οι εσωτερικές κλήσεις σε δωμάτιο δεν μπορούν να αποφευχθούν!

 ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Παρακαλούμε να σβήνετε τα φώτα και τον κλιματισμό όταν απομακρύνεστε από το δωμάτιο. Το κλειδί σας,  παρακαλείσθε να το αφήνετε στην υποδοχή.

ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

 

1DEUTCHE WELLE10MEGA19
2BBC WORLD NEWS11MTV HD20TV 100
3TV5 EUROPE12ERT HD21ATLAS TV
4NIKELODEON13ERT 122VERGINA
5RIK14ERT 223DION TV
6ALPHA HD15ERT 324EUROPE 1
7ANT1 HD16ART25SUPER
8STAR HD17VOULI26EXTRA THESS
9SKAI HD184E27KANALI 9
SATELLITE CHANNELS0TV ROMANIA1ROSSIYA 24

 

ΘΥΡΙΔΕΣ – ΤΙΜΑΛΦΗ

Το ξενοδοχείο δεν φέρει καμιά ευθύνη για την απώλεια των τιμαλφών σας. Συνιστούμε όλοι οι πελάτες μας να χρησιμοποιούν τις θυρίδες ασφαλείας που είναι διαθέσιμες δωρεάν στα δωμάτια ή στον χώρο της υποδοχής.

 ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Σε κάθε δωμάτιο υπάρχει ασύρματη σύνδεση στο internet, καθώς και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύνδεσή σας, επικοινωνήστε με την Υποδοχή.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΟΣ

Υπάρχει χώρος στο ξενοδοχείο όπου μπορείτε να σιδερώσετε τα ρούχα σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας στην υποδοχή.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ

Υπηρεσία πλυντηρίου και στεγνού καθαρίσματος κατόπιν ζήτησης με έξτρα χρέωση.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

Υπηρεσία μεταφοράς αποσκευών δωρεάν κατόπιν ζήτησης.

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ  –  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης απέχει περίπου 80χλμ. Από το ξενοδοχείο και διαρκεί 1 ώρα με το αυτοκίνητο. Εάν επιθυμείτε να οργανώσουμε μεταφορά από το αεροδρόμιο, η ομάδα υποδοχής είναι ευτυχής να σας βοηθήσει σε αυτό το θέμα.

 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υποδοχή για περισσότερες πληροφορίες.

 ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υποδοχή για περισσότερες πληροφορίες.

 ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Δεχόμαστε τις ακόλουθες πιστωτικές κάρτες: MasterCard & VISA.

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις μεθόδους πληρωμής, επικοινωνήστε με την Υποδοχή.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Η ώρα αναχώρησης είναι έως τις 11:00π.μ. Η υποδοχή θα σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε τις αποσκευές σας εάν θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο στην Παραλία πριν φύγετε, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο αποσκευών που διαθέτει το ξενοδοχείο μας.  Αν χρειάζεστε μεταγενέστερο check out ή επιθυμείτε να παρατείνετε την παραμονή σας, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με την υποδοχή. Παρέχεται γρήγορο check out.

 TΕΧΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με τον υπολογιστή σας, τη σύνδεση στο διαδίκτυο, κλπ.,  παρακαλούμε απευθυνθείτε στην Υποδοχή για να σας βοηθήσει.

 ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Αν θέλετε να στείλετε ένα φαξ ή να κάνετε ένα αντίγραφο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ομάδα Υποδοχής σας για να σας βοηθήσουμε.

Υπάρχει για τους πελάτες μας κοινόχρηστος υπολογιστής και δυνατότητα εκτύπωσης, φαξ, φωτοαντιγράφησης και σάρωσης,  απευθυνθείτε στη ρεσεψιόν. Οι παραπάνω υπηρεσίες παρέχονται χωρίς επιπλέον χρέωση. Η πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι ελεύθερη.

 ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ

Το ξενοδοχείο διαθέτει έναν (1) ανελκυστήρα ο οποίος επικοινωνεί από το ισόγειο με όλους τους ορόφους. Σας ζητούμε να σεβαστείτε όριο βάρους και να κάνετε σωστή χρήση, αφενός για την δική σας ασφάλεια, αφετέρου για την σωστή λειτουργία του ανελκυστήρα.  Για λόγους ασφαλείας παρακαλούμε να μην επιτρέπετε σε παιδιά κάτω των 12ετών την χρήση του ανελκυστήρα χωρίς την συνοδεία ενήλικα.

ΠΑΡΟΧΗ TABLEL – LAPTOP

Δυνατότητα παροχής  Tablet ή Laptop, επικοινωνήστε με την Υποδοχή.

 ΑΠΩΛΕΣΘΕΝΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υποδοχή.

 ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ

Για την αποθήκευση των αποσκευών σας στο luggage room παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υποδοχή.

 ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια.

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ 

Υπάρχουν διαθέσιμοι σε κάθε όροφο. Σε περίπτωση φωτιάς, όπως ακολουθήσετε τις φωτεινές ενδείξεις διαφυγής, ενώ αποφύγετε την χρήση του ανελκυστήρα.

 ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ 

Οι Πρώτες Βοήθειες βρίσκονται στην υποδοχή.

 ΤΑΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 

220 Volt

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ- ΙΑΤΡΟΣ 

Η υποδοχή θα σας παρέχει όλες τις πληροφορίες για τα τοπικά φαρμακεία καθώς και για ιατρικές υπηρεσίας από καταξιωμένους επιστήμονες που συνεργάζονται με το ξενοδοχείο μας.

 ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Το ξενοδοχείο  διαθέτει δωρεάν υπαίθριο χώρο στάθμευσης με συρόμενη πόρτα που κλειδώνει σε κοντινή απόσταση.  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας ζητήστε το κλειδί από την υποδοχή και θα πρέπει  1)Να παρκάρετε ορθολογικά, 2) Να κλείνετε και να κλειδώνετε πάντα την είσοδο μετά την αναχώρηση σας 3) Να δίνεται τον αριθμό κυκλοφορίας στην υποδοχή.

Το Ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές σε όλες τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτήν την περιγραφή, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Παρακαλούμε για την δική σας ασφάλεια να αποφεύγετε την κολύμβηση στην θάλασσα τουλάχιστον 3 ώρες μετά την κατανάλωση φαγητού.

  ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Παρακαλούμε μην ξεχνάτε ότι ένα τροχαίο μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε. Εάν νοικιάσετε αυτοκίνητο ή μηχανάκι σας συνιστούμε να οδηγείτε με ασφάλεια και σίγουρα όχι μετά από κατανάλωση αλκοόλ. Ακολουθείτε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να χρησιμοποιείτε πάντα κράνος όταν οδηγείτε μηχανάκι.

 ΣΕΙΣΜΟΣ

Οι σεισμοί στην Ελλάδα αποτελούν συχνό φαινόμενο. Επομένως σε μια τέτοια περίπτωση, εάν βρίσκεστε στο κρεβάτι σας, μην πανικοβληθείτε. Απλά ξαπλώστε στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι σας σε εμβρυακή θέση έως ότου σταματήσει ο σεισμός. Αποφύγετε αυστηρά την χρήση  του ανελκυστήρα κατά την διάρκεια του σεισμού.

 

Σας ευχαριστούμε!